Süütamises süüdi mõistetud noormehed kaebavad kohtuotsuse edasi

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Paide kohtumajas süüdi mõistetud Rander (vasakul) ja Ats kinnitavad, et nemad pole hooneid süüdanud, ja kaebavad kohtuotsuse edasi.
Eile Paide kohtumajas süüdi mõistetud Rander (vasakul) ja Ats kinnitavad, et nemad pole hooneid süüdanud, ja kaebavad kohtuotsuse edasi. Foto: Tiit Reinberg

Kuigi kaks noormeest selgitasid kohtus, et tunnistasid varem kahe Paide kesklinna hoone süütamise üles, et vabadusse pääseda, kuid tegelikult nad seda ei teinud. Kohus ei jäänud seda uskuma ja mõistis eile nad süüdi.

Möödunud aasta märtsis põlesid Paide kesklinnas kaks hoonet, mille süütamise eest mõisteti eile Paide kohtumajas süüdi 19aastane Ats ja 18aastane Rander.

Kohus karistas Atsi kaheaastase vabaduskaotusega, mida ei pöörata täitmisele, kui ta ei pane kaheaastase katseaja jooksul toime uut tahtlikku kuritegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles