Ränk ralliõnnetus nõudis kolm inimelu

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste Oil Harju Rally ralli üheksandal kiiruskatsel sõitis teelt välja ekipaaž nr 29 ning väljasõidu tagajärjel hukkus kolm rajaääres olnud pealtvaatajat.
Neste Oil Harju Rally ralli üheksandal kiiruskatsel sõitis teelt välja ekipaaž nr 29 ning väljasõidu tagajärjel hukkus kolm rajaääres olnud pealtvaatajat. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Laupäeval hukkus Järva- ja Harjumaa teedel sõidetud Matsimäe kiiruskatsel kolm inimest. Neid teid tunnevad hästi ka järvalased, nagu sedagi, et Paide ralli kavast jäi katse Harjumaa-osa hooldamatuse tõttu välja.

«Peale ss7 oleme oma klassi liidrid. Ralli on täies hoos ja kaks rasket katset veel ees. Kes veel ei ole Matsimäel, siis hakake kohe liikuma!» Nõnda kutsusid ekipaaži nr 29 Sander Sepa ja Ants Uustalu praeguseks suletud Facebooki fännikülg laupäeva pärastlõunal rallisõpru raja äärde.

Loetud tunnid hiljem, kell 17, saab politsei teate traagilisest õnnetusest Kose vallas Kõrvenurga külas. Katse stardist loetud kilomeetrid eemal, lauges S-kurvis, millele järgneb tõus, kaotab Sepa roolitav Renault Clio juhitavuse, teeb mitu tiiru üle katuse ja tabab pealtvaatajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles