Linnameeskond nägi finaalis rekordhulka poolehoidjaid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond meelitas karikafinaali endale kaasa elama rekordkoguse fänne, ligi pooltuhat inimest. Kohtumisega käis kaasas melu, mida Paides toimuvatel kodumängudel pole enam aastaid.
Paide linnameeskond meelitas karikafinaali endale kaasa elama rekordkoguse fänne, ligi pooltuhat inimest. Kohtumisega käis kaasas melu, mida Paides toimuvatel kodumängudel pole enam aastaid. Foto: Gertrud Alatare

Kui laupäeva pärastlõunal startisid Paide kultuurikeskuse eest fännibussid inimestega pealinna karikafinaali mängu vaatama, ei osanud keegi loota, et poolehoidjaid tuleb staadionile nii palju.

Ligi 2400 pealtvaataja seas oli ilmselgeid linnameeskonna poolehoidjaid 400-500, mida üle kahe korra rohkem kui keskmisel kodumängul, rääkimata välismängust.

Fännisärgid, lipukesed ja fännitribüün, Eesti hümni laulmine ning otseülekanne ETVs – ühesõnaga laupäeval oli staadionil täismäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles