Peotuli läks laulude ja tantsude saatel Türi poole teele

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peotule tõrvikut transportiv auto jõudis teetööde tõttu Roosna-Allikule küll väikese hilinemisega, ent kohalikud sellest end heidutada ei lasknud. Lapsed esinesid laulu ja tantsuga ning JOLi tegevjuht Toomas Tippi aitas läita ka väikse tõrviku, mis jäi Roosna-Alliku rahvale.
Peotule tõrvikut transportiv auto jõudis teetööde tõttu Roosna-Allikule küll väikese hilinemisega, ent kohalikud sellest end heidutada ei lasknud. Lapsed esinesid laulu ja tantsuga ning JOLi tegevjuht Toomas Tippi aitas läita ka väikse tõrviku, mis jäi Roosna-Alliku rahvale. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

«No millal nad juba tulevad?» ei malda Roosna-Alliku Helliku lasteaia pisikesed tüdrukud ja poisid enam oodata.

Kell on veidi üle keskpäeva ning ajakava järgi peaks hommikul Vargamäe kultuurihiies süüdatud Järvamaa laulu- ja tantsupeo tuletõrvik koos saatjaskonnaga Roosna-Alliku rahvamaja ees olema. «Tuleb, tuleb!» rahustab õpetaja nihelevaid lapsi.

Peotuld ootavad tantsurühma memmed on samuti hulga kannatlikumad. Kui lubati, et tuli jõuab, siis järelikult jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles