Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Pealinnas ärid maha müünud Andres Vink veedab suure osa ajast Esnas, kus ta taastab kunagi ümberkaudse rahva kooskäimiskohaks olnud Esna teemaja.

*Eelmisel nädalal istus Paide kohtumajas süüpingis pensionär Vladimir (68), kes varastas Selveri kauplusest pudeli õlut ja džinni kolme euro väärtuses. Tegemist on staažika poevargaga, keda kohus on vangi saatnud paarkümmend korda ühtekokku 35 aastaks.

*Maakonna käsitöömeistrite koostöös valminud rõivakomplekte näidatakse reedel sadakonnale üle Eesti Türile kokku tulnud rahvakunsti- ja käsitööpäevadest osavõtjale.

*Türi vallas Metsajõe puhkekeskuses kahel päeval peetud Järvamaa ohutuslaagri «Kaitse end ja aita teist» võitis Aravete keskkooli võistkond Türi põhikooli ja Koeru keskkooli õpilaste ees.

*Neljapäeva hommikul kell üheksa startis Paide kultuurikeskuse eest bussitäis noori, maavalitsuse esindajaid ja õpetajaid Tallinna poole. See polnud kooliekskursioon, need olid tublid aineolümpiaadidel võite kogunud õpilased, kes olid saanud maavalitsuselt kutse tulla õppereisile Lennusadamasse.

*Sel reedel ja laupäeval sõidetakse Järva- ja Harjumaa kruusateedel Neste Oil Harju Rallyt, Eesti autoralli ja juunioride meistrivõistluste kolmandat osavõistlust, kus stardib ka järvakad.

*Kolmapäeval esitleti Paide raekoja ees linnarahvale Evald Tipneri nimelist jalgpallikarikat. Paide linnameeskonnal on võimalus laupäeval kell 16.30 A. Le Coq Arenal algavas finaalmängus see endale võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles