Järvamaa teedel näeb jälle ralliautosid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Sultanjantsil ja Siim Ojal on see esimene kord Harju rallil startida. Eelmisel aasta samal perioodil oli neil parasjagu käimas autovahetus, Honda Civicu asemele tuli pildil nähtav Citröen DS3.
David Sultanjantsil ja Siim Ojal on see esimene kord Harju rallil startida. Eelmisel aasta samal perioodil oli neil parasjagu käimas autovahetus, Honda Civicu asemele tuli pildil nähtav Citröen DS3. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Sel reedel ja laupäeval sõidetakse Järva- ja Harjumaa kruusateedel Neste Oil Harju Rallyt, Eesti autoralli ja juunioride meistrivõistluste kolmandat osavõistlust, kus stardib ka järvalasi.

Järva ekipaažidest on rallile minemas David Sultanjants ja Siim Oja, Roland Murakas ja Kalle Adler ning Ott Mesikäpa kaardilugejana Alvar Kuutok.

David Sultanjants meenutas, et see on Tallinna ralli järel teine aasta Harju rallit korraldada. Möödunud korral jäi neil osalemata, sest käsil oli autovahetus. «Nii palju kui ma eelmisest aastast pealtvaatajana mäletan, siis mingeid katselõike olen sõitnud noorteralli ja näiteks Matsimäe katset Paide ralli ajal,» selgitas ta. «Rajad on kiired ja Lõuna-Eesti teedega võrreldes oluliselt lihtsamad, sest juhil on palju rohkem ette näha. Ralli peetakse ju suhteliselt sileda maa peal: kurv, paarsada meetrit sõitmist ja järgmine kurv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles