Tipneri karikas reisib homme Paidesse

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evald Tipneri nime kandev Eesti karikas.
Evald Tipneri nime kandev Eesti karikas. Foto: Lembit Peegel

Kolmapäeval kell 12 on Evald Tipneri nimeline meeste jalgpallikarikas linnarahvale uudistamiseks Paide raekoja ees, kus väärt auhinda tervitavad linnapea, finaali jõudnud Paide linnameeskonna juhid ja jalgpalliliit. Üritusele on oodatud kõik huvilised.

Linnarahva ees selgitatakse Tipneri karika tekkelugu, Paide linnameeskonna esindajad Meelis Rooba, Liivo Leetma, Viktor Mets jt räägivad, mida tähendab kohaliku jalgpalli jaoks esmakordselt karikafinaali jõudmine, oma soovid laupäevaseks finaaliks annab kaasa linnapea Siret Pihelgas. Kohal on ka linnameeskonna mängijad. Halva ilma korral toimub üritus raekojas.

Sel laupäeval mängib Paide linnameeskond Tallinnas A. Le Coq Arenal Eesti karikavõistluste finaalis, kus nende vastaseks on Nõmme Kalju. Lisaks Tipneri karikale käib võitlus ka pääsu eest eurosarja – laupäevane võitja saab õiguse osaleda UEFA Euroopa liigas.

Laupäevane finaalipäev algab kell 13 jalgpallituru ja naiste karikafinaaliga, mehed panevad palli mängu kell 16.30. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles