Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Aastaga on Järvamaa keskmine palk tõusnud kümme protsenti nagu buumiajal, mis on kaks korda suurem tõus, kui on riigi keskmine. Väiksema kui 600eurose palgaga on ettevõtjatel raske motiveeritud töötajat leida.

*Aasta suurpere, kaheksaliikmeline perekond Kaasiku on võtnud nõuks panna Aravetel aluse uuele spordidünastiale. Nende pere pisike Jaak, noormeheeas Andrus ja kaksikõed Šmigunid suusataksid kasvõi aasta ringi.

*Laupäeval olnud neljandal võrrivõistlusel «Sargvere sääru» lakkasid järsku kõik võrrid sõitmast. Tekkinud pausi kasutas ära Tõnu Põldma, et paluda oma korvipoisi Katrin Kibbali kätt.

*Pühapäeval ja esmaspäeval käisid Türil maakonna tantsupeo proovid. «Lähme ujuma!» ärgitab üks tantsupoiss Türi lauluväljakul teisi. Päike sirab sini-sinises taevas ja järv asub ahvatlevalt vaid mõnekümne meetri kaugusel. Aga vesi on veel jahe, pealegi tuleb poisil ühes teistega kohe lipata teises suunas – tantsuplatsile. «Võtame rivvi siia lava ette. See on ringmäng, mis näeb välja nagu kassi ja hiirelõksu mäng,» selgitab tantsupeo lavastaja Jane Kiristaja kannatlikult mikrofoni.

*Rohkem kui aasta Järva-Jaanis tegutsenud heategevuskeskus Saagu Valgus laieneb lähiajal naabervaldadesse. Juba uuel nädalal teeb uksed lahti filiaal Kareda vallas Peetri alevikus.

*Tööelu leheküljel kajastab ajakirjanik meeskonnakoolitust, kus ta osales. Kui meeskonnas on konflikte, vaidlusi ja töötegemist takistavad erimeelsusi, tasub õppida kaaslasi tundma rohkem kui ainult teatud tööülesannete täitjaid. Nii võib ülesandeid ümber mängides kaduda erimeelsused ja suureneda kõigi töötahe.

*Kodulehekülg kirjutab seekord välisustest. Olgu kutsuvalt avali või kindlalt kinni, välisuks on esimene, mis tulijat tervitab. Pilkupüüdval uksel jääb kauemalt pidama ka kogenud uksemeistri silm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles