Aasta suurpere lõi uue spordidünastia

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Kaasiku
Perekond Kaasiku Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aasta suurpere, kaheksaliikmeline perekond Kaasiku on võtnud nõuks panna Aravetel aluse uuele spordidünastiale. Nende pere pisike Jaak, noormehe­eas Andrus ja kaksikõed Šmigunid suusataksid kasvõi aasta ringi.

Esimesena Järvamaalt aasta suurpereks valitud Kaasikute juures on hinnas traditsioonilised väärtused: hoolivus ja üksteise hoidmine, heatahtlik lõõp, saunatamine ja ühised söömaajad. «Kui kuidagi ei saa, kuidagi ikka saab,» nii kõlab pereema Ruthi suust nende elumoto.

Aasta alguses Järvamaa sportlikema pere tiitli pälvinud perekond ei ela Reimo Kaasiku ütlust mööda mingite tiitlite nimel. «Ma ei ütleks, et meie pere on suurpere. Suur pere on pere, kus kasvab üle kümne lapse, kuid eks küsimus ole selles, mida nad teevad ja teha saavad,» arutles ta. «Esmatähtis on see, et kõigil oleks toit laual ja tervis korras, siis vaatame edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles