Noored tulid Austriast koju kullaga

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Vibukooli noored naasid Austriast kuldmedaliga
Türi Vibukooli noored naasid Austriast kuldmedaliga Foto: Erakogu

Türi Vibukooli noored Lisell Jäätma ja Kristjan Puusepp võitsid Euroopa noorte GP-l plokkvibu kadettide segavõistkonna kulla.

Võistkondlikul võistlusel pani Eesti välja ühe võistkonna – plokkvibu kadettide segavõistkonna koosseisus Lisell Jäätma/Kristjan Puusepp. Teel kullani alistati poolfinaalis Itaalia 147:131 ja kullafinaalis võideti Horvaatia segavõistkonda 151:147.

Liselli ja Kristjani treenerid on Maarika ja Erki Jäätma. Maarika Jäätma sõnul on noored suurvõistlustel segavõistkonnana tihti saavutanud kõrgeid kohti, kuid lõpuks tuli see kauaoodatud kuld. "Medali võitmise taga on tohutu töö ning noorte pühendumus vibuspordile. Loodan, et medalivõit süstib noortesse veel rohkem enesekindlust esindamaks Eestit 8.-14. juunini Ameerikas, Yakotas toimuval noorte ja juunioride MM-il," ütles ta Järva inforportaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles