Hõbemedal Järvamaale vabariiklikult sõiduautotehnikute võistluselt

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol võistluse „Sõiduautotehnik 2015” võitjad, vasakult Järvamaa Kutsehariduskeskusest Ivar Järve (II koht), Tartu Kutsehariduskeskusest Janari Zirk (I koht), Pärnumaa Kutsehariduskeskusest Kevin Lepp (III koht).
Fotol võistluse „Sõiduautotehnik 2015” võitjad, vasakult Järvamaa Kutsehariduskeskusest Ivar Järve (II koht), Tartu Kutsehariduskeskusest Janari Zirk (I koht), Pärnumaa Kutsehariduskeskusest Kevin Lepp (III koht). Foto: SA Innove

Pärnumaa Kutsehariduskeskuses mõõtu võtnud noorte sõiduautotehnikute esikolmik eristus teistest väga head tulemustega elektri ülesandes.

Pärnumaa Kutsehariduskeskuses selgitasid 22. ja 23. mail omavahelist paremust sõiduautotehnikud, võitis Tartu kutsehariduskeskuse õpilane Janari Zirk, teisele kohale tuli Järvamaa kutsehariduskeskusest Ivar Järve ning kolmandaks Kevin Lepp Pärnumaa kutsehariduskeskusest.

Parimaks ostunud sõidutehnik Janari Zirk tunnistas, et on kümnendast eluaastast alates remontinud mootorrattaid ja suviti töötanud autoremonditöökojas. Võistlus andis talle kinnitust, et omandatud teadmised ja oskused on igati tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles