Võrrid kihutavad kuni kella 19.17ni

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sargveres võtsid võrridega kiirussõidus mõõtu 80 sportlast ja kestvussõidus selguvad veel täna õhtul parimad üle poolesaja võistkonna seast.

Paide vallas toimuva võrride võidusõidu „Sargvere sääru2015“ peakorraldaja Kalmer Anton sõnas, et päeva esimesel poolel peetud võrride sprindi karikasarja II etapile kogunes 80 sportlase ringis. Kohale tuldi suurte võistlusbussidega Virumaalt, Tallinnast, Sakust ja mujaltki.

Sprindivõistluse lõppedes anti koheselt start kestvussõidu karikasarja I etapile. Sellele registreerus Antoni sõnutsi 52 kahe kuni neljaliikmelist võistkonda, kes võistlevad kolme tunni jooksul 900 meetriste ringide läbimise peale.

Kui palju ringe võistkonnad keskmiselt läbivad, ei tihanud Anton ennustada. „Korraldan võisltust neljandat aastat ja tehnika läheb aina kiiremaks. Arvutage ise, ühe ringi peale kulub nii 1,5 minutit ja aega on kolm tundi. Oma aja võtavad ka sõitjate vahetused ja masina tankimised. Nii palju siis ringe tulebki,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles