Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

*Väljapressimise eest on vangi läinud paljud maffia ninamehed, sama paragrahviga karistas kohus Järvamaa koolipoissi, kes kahe aasta jooksul nõudis igal esmaspäeval teise poisikese käest raha.

*Bändi AKG laulja Heiki Tahur (32) kannab tagi küljes haakristi, lausub mõne hea sõna Hitleri kohta, kuid kirub homosid ja sisserändajaid. Ta pühib kontsertidel Eesti ENSV lipuga tagumikku ja sarjab riigijuhte nii, et on pidanud enne lavale astumist kaitsepolitseile aru andma. Samas toonitab ta, et on seaduskuulekas ja valmis Eesti Vabariigi eest relva haarama.

*Üle saja praeguse ja tulevase arvamusliidri arutles reedel Türi kultuurimajas, milline võiks olla maaelu aastal 2025. Noored, kes lootsid selleks ajaks saada arstideks, arhitektideks ja ajakirjanikeks, ennustasid, et on kümne aastaga maailmale ringi peale teinud ja tagasi maal.

*Laupäeva õhtul kell 18 algab Paide kultuurikeskuses etendus «Tants ühendab», kus astub üles 68 tantsijat viiest rühmast.

*Enne kui Paide linnavolikogu liikmed said neljapäevasel istungil tavapärase töö juurde asuda, kulus paarkümmend minutit üksteise süüdistustega ülekülvamisele.

*Rubriik „Kabinet“ kiikas seekord Paide Plazasse. Vitali Nantoi on Paide kesklinnas asuva meelelahutuskoha eesotsas olnud napilt pool aastat. Peamine aur on läinud tal mujal maailmas tuntud artistide meelitamisele ning uudse menüü juurutamisele, kus aukohal on liha- ja suširoad. Tagaruumides, kus peale kitsukesest laoruumist ümber kujundatud esinejate puhkeruumi asub ka juhataja töökabinet, valitseb endiselt aasta 1980.

*Paides sirgunud Avelin Kalvik seadis esimese tantsu algklassiõpilasena. Nüüd esitatakse tema kavu juba suurtel võimlemispidudel, kuid ta leiab ikka aega ja tahtmist seada kavu ka kodumaakonna naisvõimlejatele.

*Kaarel Aluoja näitab rubriigis „Uus ja vana pilt“ Kirna mõisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles