Juhendaja tänab tantsijaid kontserdiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänaõhtusel kontserdil astub viie rühma seas Paide kultuurikeskuses üles ka Paide ühisgümnaasiumi vilistlasrühm, kellele see on viimane esinemine. Pildil tantsivad nad kultuurikeskuses Eesti Vabariigi 96. aastapäeva kontsertaktusel.
Tänaõhtusel kontserdil astub viie rühma seas Paide kultuurikeskuses üles ka Paide ühisgümnaasiumi vilistlasrühm, kellele see on viimane esinemine. Pildil tantsivad nad kultuurikeskuses Eesti Vabariigi 96. aastapäeva kontsertaktusel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna õhtul kell 18 algab Paide kultuurikeskuses  etendus «Tants ühendab», kus astub üles 68 tantsijat viiest rühmast.

Kaasa teevad Paide ühisgümnaasiumi segarühm Seltskond, C-rühm ning VII–IX klasside rühm, naisrühm Uhkeste ja kultuurikeskuse segarühm Loomisel.

Sel kevadel 50. sünnipäeva tähistanud kauaaegne rahvatantsu­juhendaja Marika Kuusik ütles, et etendus pole tema hilinenud juubelikontsert, vaid justkui tänu tantsijatele. «Ma võtan akude laadimise aasta,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles