Pettekujutelm ööklubi tagaruumide patususest

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Plaza juhataja Vitali Nantoi pole oma töökabineti välimusele seni suurt tähelepanu pööranud. Meelelahutuskoha käivitamine on olnud olulisem. Suvekuudel võib ka tagaruumide välimus värskendust saada.
Paide Plaza juhataja Vitali Nantoi pole oma töökabineti välimusele seni suurt tähelepanu pööranud. Meelelahutuskoha käivitamine on olnud olulisem. Suvekuudel võib ka tagaruumide välimus värskendust saada. Foto: Dmitri Kotjuh

Küll alles ööklubide tagatubades keeb elu! Meelad tantsijatarid lõbustavad staare, alkohol voolab ojadena ja loobitakse raha. Paide Plazas väsinud diivanil istudes puruneb illusioon hoobilt.

Vitali Nantoi on Paide kesklinnas asuva meelelahutuskoha eesotsas olnud napilt pool aastat. Peamine aur on läinud tal mujal maailmas tuntud artistide meelitamisele ning uudse menüü juurutamisele, kus aukohal on liha- ja suširoad.

Tagaruumides, kus peale kitsukesest laoruumist ümber kujundatud esinejate puhkeruumi asub ka juhataja töökabinet, valitseb endiselt aasta 1980.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles