TUNNUSTUSANKEET: üheskoos istutati kevadel mulda 25 000 kuuseistikut

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JT2:ALBU VALD MÄGEDE KÜLA JÄRVA TEATAJA TOIMETUS METSA ISTUTAMAS :JÄRVAMAA, EESTI,
/FOTO ANDRUS EESMAA  JÄRVA TEATAJA
JT2:ALBU VALD MÄGEDE KÜLA JÄRVA TEATAJA TOIMETUS METSA ISTUTAMAS :JÄRVAMAA, EESTI, /FOTO ANDRUS EESMAA JÄRVA TEATAJA Foto: ANDRUS EESMAA/JT/SCANPIX

TUNNUSTUSANKEET

Peret võib iseloomustada väga tegusa, aktiivse ja sportlikuna. Pere toimib ühtse kokkuhoidva meeskonnana kellel on suured unistused ja eesmärgid. Pere väärtustab liikumist ja tervislikke eluviise.

Pere hobiks on reisimine, ühiskülastused kinno, teatrisse, meelistegevuseks on ka ujumine. Traditsiooniliselt peetaks pereringis vastlapäeva, käiakse jooksmas Kadri ja Mardisante. Igal aastal on traditsiooniks kujunenud metsa istutamine. Sellel kevadel pandi ühiselt maha 25 000 kuuseistikut.

Pere väärib tiitlit, sest on oma tegemistega silma paistnud nii kohalikus kogukonnas, kui ka Eestis. Pere on eeskujuks paljudele teistele. Tiitel oleks tunnustuseks tervele perele kui tervislike eluviiside edasiviijatele läbi rahvakultuuri, spordi ja aktiivse vaba aja tegevuste. Samuti annaks tiitel teadmise, et peret on märgatud ja innustaks edaspidi veelgi rohkem endast andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles