Pisikesed võrkpallurid jagasid tiitleid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval ja neljapäeval toimus Paide gümnaasiumi staadionil palju võrkpallilahinguid. Võistlustuhin haaras kaasa paassada võrkpalluhuvilist.

Kolmapäevasel U-12 EMV poiste ja tüdrukute võrkpallis osales kokku 38 võistkonda, neist 18 tüdrukute ja 20 poiste võistkonda. Staadionil oli 300 noort võrkpallurit, kes kõik ihaldasid auhinnalauale pandud karikaid. «Nagu spordis ikka, saavad medali ikka paremad ja tüdrukutest pärjati võitjaks Jõhvi SK (Kertu Purgats, Marlen Ööpik, Jelisaveta Mjakiševa, Maarja-Hanna Ulman, treener Kersti Rajas) Parim mängija oli Maarja-Hanna Ulmann,» loetles Paide võrkpalliklubi juhatuse liige Piret Reinfeld.

Teise koha võitles välja Rakvere SK I (Häli Vahula, Emily-Else Rohtla, Ronja Lydia Vehmanen, Riin Laigu, treener Ellen Aros). Parim mängija oli Riin Laigu. Kolmanda koha vääriline oli Kohila VK I (Mari-Ly Talas, Kirsika Hürden, Liis Veeleid, Fiona Pärnat, Katrina Lõhmus, Liisi Rump, Miia-Mari Piirmets, treener Ingrid Kangur). Parim mängija oli Mari-Ly Talas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles