Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Paide võimuliidus kaalukeeleks olev linnavolikogu aseesimees Janno Lehemets pääses linnale kuuluvas Paide Halduses palgale ilma konkursita.

*Järvalane Toomas Agasild ütleb, et kogu tema töömeheelu ehk 40 aastat on möödunud Mäos. Tööstusküla ja mitme sealse ettevõttega seotud Agasild on tänavuse Järvamaa elutööpreemia laureaat.

*Punakirjandus ja 30 aasta tagused ajalehed-ajakirjad – Väätsa prügilas ei jaksatagi enam imestada, kuidas need kodudest juba otsa ei saa. Tegelikult pole vahet, kas leht on koltunud või eile trükist ilmunud, vanapaberikampaania kogus kõik kokku.

*Reedel on Türi kultuurikeskuses ideeturg, mis kätkeb endas küsimust, milline võiks olla elu maal ehk väljaspool Tallinna ja Tartut aastal 2025.

*Kaheksandat kuud lapseootel pereõe Janne Nuudi Tartu tervishoiu kõrgkooli lõputöö käsitles loote meelelist arengut ja selle arendamise võimalusi. Uuringut esitles ta Paides üle-eestilisel ämmaemandate kevadkonverentsil.

*Türi-Allikul Veskisillal sõidetud romurallit vaatas pealt ligi 2500 inimest, tehes sellest maakonna ühe populaarseima spordisündmuse. Rammimis- ja lõhkumiskunsti näitas rekordpalju autosid.

*Albu, Retla ja Väätsa põhikool esitasid «Ettevõtliku kooli» konkursile esitasid kamba peale viis edulugu, kolm üle-eestilisele võistlusele pääsejat valib Järvamaa arenduskeskus välja hiljemalt juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles