Tunnustus toob ettevõtja rahvapidu nautima

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäo tööstusküla arendusega tihedalt seotud Toomas Agasild usub, et temale määratud elutööpreemia on mõnes mõttes tunnustus ka teistele ettevõtjatele, kes peavad ühiskonnas toimuva toetamist oluliseks.
Mäo tööstusküla arendusega tihedalt seotud Toomas Agasild usub, et temale määratud elutööpreemia on mõnes mõttes tunnustus ka teistele ettevõtjatele, kes peavad ühiskonnas toimuva toetamist oluliseks. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvalane Toomas Agasild ütleb, et kogu tema töömeheelu ehk 40 aastat on möödunud Mäos. Tööstusküla ja mitme sealse ettevõttega seotud Agasild on tänavuse Järvamaa elutööpreemia laureaat.

Järvamaa omavalitsuste liit annab maakonna elutööpreemia kätte 30. mail laulu- ja tantsupeol Türil, Agasild lubas kindlasti ka tulla preemiat vastu võtma.

Statuudi järgi antakse preemia silmapaistva töö ja/või pikaajalise tegevuse eest Järvamaa elu edendamisel ja maine tõstmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles