Üllatus: Lehemets töötab linnaasutuses

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellist võidumärki näitas Janno Lehemets Järva Teataja fotograafile, kui too pildistas läbi akna esmaspäeva ennelõunal raekojas peetud koalitsiooni koosolekut. Eile ütles Lehemets, et seal leppisidki poliitikud kokku, et ta peab turuehituse enda kanda võtma.
Sellist võidumärki näitas Janno Lehemets Järva Teataja fotograafile, kui too pildistas läbi akna esmaspäeva ennelõunal raekojas peetud koalitsiooni koosolekut. Eile ütles Lehemets, et seal leppisidki poliitikud kokku, et ta peab turuehituse enda kanda võtma. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide võimuliidus kaalukeeleks olev linnavolikogu aseesimees Janno Lehemets pääses linnale kuuluvas Paide Halduses palgale ilma konkursita.

Kui kaks kuud tagasi loobus hiljuti Reformierakonnast välja astunud Paide abilinnapea Janno Lehemets tööst linnavalitsuses ja suundus linnavolikokku, õnnestus Sotsiaaldemokraatlikul Erakonnal ja Keskerakonnal koos temaga tõusta võimule.

Majanduslikult tähendas see Lehemetsale abilinnapeapalgast ilmajäämist. Volikogus valiti ta aseesimeheks, kelle tasu on kuus kõigest 300 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles