Vanapaberile lisas kaalu kapsasupp

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba kogub. Kuigi kodust sai kampaania käigus kõik vanapaber ära viidud, on Paola Ciara Patricia Vaher tasapisi järgmiseks aastaks hakanud varusid koguma.
Juba kogub. Kuigi kodust sai kampaania käigus kõik vanapaber ära viidud, on Paola Ciara Patricia Vaher tasapisi järgmiseks aastaks hakanud varusid koguma. Foto: Dmitri Kotjuh

Punakirjandus ja 30 aasta tagused ajalehed-ajakirjad – Väätsa prügilas ei jaksatagi enam imestada, kuidas need kodudest juba otsa ei saa. Tegelikult pole vahet, kas leht on koltunud või eile trükist ilmunud, vanapaberikampaania kogus kõik kokku.

«Seda on vist üsna palju jah,» ütles Paide gümnaasiumi IVa klassi õpilane Paola Ciara Patricia Vaher tagasihoidlikult. See «üsna palju» teeb tegelikult  3555 kilogrammi – just nii palju vanapaberit Paola kampaania käigus prügilasse viis.

Tulemus annab talle kooli arvestuses teiste kogujate ees mäekõrguse edumaa. Loomulikult ei tassinud Paola paberit prügilasse käe otsas, selle tarbeks laenasid vanemad tuttavalt bussi ning tegid Väätsale kolm sõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles