Järvamaa Nokiaks võivad kujuneda romurallid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaal peetud romuringe on saatnud edu: kasvanud on üritusel startinud autode arv, kui seda jälgima tulnud pealtvaatajate hulk. Veskisillal võistles 54 masinat ning nende poolt tekitatud kaosele elas kaasa ligi 2500 inimest.
Järvamaal peetud romuringe on saatnud edu: kasvanud on üritusel startinud autode arv, kui seda jälgima tulnud pealtvaatajate hulk. Veskisillal võistles 54 masinat ning nende poolt tekitatud kaosele elas kaasa ligi 2500 inimest. Foto: Kuido Saarpuu

Türi-Allikul Veskisillal sõidetud romurallit vaatas pealt ligi 2500 inimest, tehes sellest maakonna ühe populaarseima spordisündmuse. Rammimis- ja lõhkumiskunsti näitas rekordpalju autosid.

Romuralli eestvedajale Meeme Juhkamile oli see kolmas kord Järvamaal rallit korraldada. 2012. aastal alustas ta Säreveres 1100 pealtvaatajaga ning eelmisel aastal oli Veskisillal 1500 pealtvaatajat. Menukas oli ka tänavune üritus: piletijärjekord ulatus sadakonna meetrini ning Türi-Allikul olid autod hõivanud põhimõtteliselt kõik vabad platsid. «Veskisilla on Romuringiks väga hea koht, kuid ega see palju rohkem mahutagi, ei autosid ega inimesi,» ütles Juhkam.

Autod purunevad vääramatult

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles