Trampoliini eest maksmiseks jääb õige vähe puudu

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sport: Paide tüdruk Krete Kaasik harjutab trampoliini hüppeid Paide spordihoones. Ameerika Ühendriikides olnud MMil jäi Krete hooaja alguse kohta vähese harjutamise kiuste batuudihüpetes 33. ja topeltmini­trampoliinil 19. kohale.
Sport: Paide tüdruk Krete Kaasik harjutab trampoliini hüppeid Paide spordihoones. Ameerika Ühendriikides olnud MMil jäi Krete hooaja alguse kohta vähese harjutamise kiuste batuudihüpetes 33. ja topeltmini­trampoliinil 19. kohale. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide võimlemiskool palub toetajate abi seoses teise trampoliini viimase osamakse tasumiseks. Trampoliiniost on parandanud laste ja noorte treeningtingimusi, samuti võistlustulemusi.

Võimlemiskooli treener, noori hüppajaid juhendav Katrin Kaasik täpsustas, et trampoliini kogumaksumus on 6000 eurot. Selle viimane  – tuhandeeurone osamakse tuleb ära maksta juuni alguseks, kuid sellest on puudu 900 eurot. «Lastevanemad, firmad ja võimlemiskool on saanud kokku 5100 eurot,» lisas Kaasik.

Kaasiku selgitusel on  teise trampoliini juures kõige olulisem olnud see, et Paides on võimalik harjutada sünkroonhüppeid. Varem tuli käia selleks Tartus. «See võimaldab treeningutel osaleda rohkematel lastel ning ka võrk on sellel võrreldes teisega samm edasi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles