Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Türi põhikoolis tunni ajal ropendanud ja õpetajat solvanud õpilane jäi esialgu määratud trahvita, sest seadusemuudatus ei pea suletud klassituba avalikuks ruumiks.

*Iluteenused on Türil kordades odavam kui pealinnas, lausa sedavõrd, et võiks innustada siia sõitma kaugemaltki, kuid pikalt turul tegutsenud selles suhtes äsja alustanute entusiasmi ei jaga.

*Ligi kolm kuud tagasi saatis Paide linnavolikogu 11 vallavolikogule ettepaneku alustada läbirääkimisi omavalitsusüksuste liitmiseks. Üheksa valda võttis ettepanku vastu, Koigi ja Türi vald polnud nõus.

*Laupäeval teist korda Koigi mõisas olnud umbrohufestivali ei mõjutanud samal ajal Türil peetud lillelaata, Kalamaja päevi ega teisi Eesti eri paigus aset leidnud suurüritusi, korraldajate arvutused näitavad, et uudistajaid käis rohkem kui esimene kord.

*«Et 122 külastajat valis välja piimandusmuuseumi, mis asub ju tegelikult suurtest keskustest eemal, siis rohkem rahul ei oskagi olla,» võttis Imaveres asuva Eesti piimandusmuuseumi giid-pedagoog Tiina Lippant kokku üle-eestilise muuseumiöö.

*Laupäeval Kihli krossirajal peetud motokrossisõit avas tänavuse hooaja. Ligi 300 pealtvaatajat ja sujunud stardid näitavad, et algus oli päris edukas.

*Reedel olnud noortalunike võistlusel tunnistati teist aastat järjest parimaks Järvamaa kutsehariduskeskuse õpilane Günter Kuru. Teise koha sai Dirgis Jõemaa, kes pälvis ka parima noore taluperenaise tiitli. Kolmandale kohale tuli Järvamaa kutsehariduskeskuse õpilane Martin Žuravljov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles