Muuseumimuusikat tegi ka piimapill

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öös oli elektrit. Ringhäälingumuuseumis üritasid Juhan Sihver (vasakul) ja Tarmo Simson tööle panna 1950. aastate termoelektrigeneraatorit ning toota elektrit raadiovastuvõtja Tallinn P 2 käitamiseks.
Öös oli elektrit. Ringhäälingumuuseumis üritasid Juhan Sihver (vasakul) ja Tarmo Simson tööle panna 1950. aastate termoelektrigeneraatorit ning toota elektrit raadiovastuvõtja Tallinn P 2 käitamiseks. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

«Et 122 külastajat valis välja piimandusmuuseumi, mis asub ju tegelikult suurtest keskustest eemal, siis rohkem rahul ei oskagi olla,» võttis Imaveres asuva Eesti piimandusmuuseumi giid-pedagoog Tiina Lippant kokku üle-eestilise muuseumiöö.

Nagu ka  rohkem kui 160 muuseumile üle Eesti, võõrustas piimandusmuuseum laupäeval külastajaid kella 18st 23ni.

Tänavuse muuseumiöö teema oli «Öös on muusikat» ning muusikat piimandusmuuseumis ka tehti. Esines ansambel Oma Lugu (Andris Avamere, Meelika Mikson, Ants ja Haldi Välimäe), kuid kitarri- ja flöödimuusikaga asi ei piirdunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles