Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Neljapäeval Koigi vallavanemaks saanud 23aastase Geir Põdra meelest pole noorus puue, seetõttu ei tähtsusta ta üle fakti, et peaks olema Eesti kõige noorem omavalitsusjuht.

*«Kui palju maksab?» «Üks euro». Sellist kahekõnet võis Türi lillelaada esimesel päeval kuulda kõige rohkem. Hommiku poole, kui laadal andsid tooni soomlased ja rootslased, pursiti ka võõraid keeli.

*Paides asuv pubi Sõpruse Auk sulges sel nädalal uksed, esialgu küll vaid suvehooajaks.

*Kuu algusest Paidesse lasteaiatööle saabunud vabatahtlik Laura Garcia Garcia on pesueht hispaanlanna: avatud ja lõbus, tegutseb kirglikult, sõstrasilmad musta juuksepahmaku alt välkumas.

*Peaaegu 20 aastat koertega tegelenud türilasel Mairi Siimonil on näitustelt võitmata veel vaid maailmavõitjatiitel, kahel korral on jäädud teiseks ja taas sõidetakse unistuste tunnustuse võitmiseks juunis Itaaliasse.

*«Ma ei tea, mis minust oleks muidu saanud,» ütleb Türi vallast pärit Madis Mets. Erivajadusega noormees on õpinguid lõpetamas ja ootab väga võimalust asuda püsivalt tööle puidutööstuses. Inimese loomulik vajadus tunda end vajalikuna võib jääda rahuldamata, kui tema igapäevakaaslaseks on vaimne, füüsiline või psüühiline erivajadus. Eestis ainulaadne Astangu kutserehabilitatsiooni keskus (KRK) alustas tegevust 1996. aastal sotsiaalministeeriumi allüksusena. Nüüd iseseisvalt tegutsev keskus aitab inimestel arendada oma võimeid ja tööoskusi ning sel moel tööeluks valmistuda.

*Geobioloog ja energomees Kalju Paldis ütleb, et parim viis omastada D-vitamiini, saada keharuumi kasulikke aineid ja päikesepõletusi vältida on päikesega flirtida.

*Kaarel Aluoja rubriigis «Vana ja uus pilt» näeb seekord linnulennult Järva-Jaanit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles