Sõstrasilme hispaanlanna pursib Paide lastega viipekeelt

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania vabatahtlik Laura Garcia Garcia sehkendab järgmise aasta kevadeni PAIde lasteaia mudilastega. Suuri suhtlemisprobleeme, nagu pildilt näha, tema ja laste vahel pole.
Hispaania vabatahtlik Laura Garcia Garcia sehkendab järgmise aasta kevadeni PAIde lasteaia mudilastega. Suuri suhtlemisprobleeme, nagu pildilt näha, tema ja laste vahel pole. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuu algusest Paidesse lasteaiatööle saabunud vabatahtlik Laura Garcia Garcia on pesueht hispaanlanna: avatud ja lõbus, tegutseb kirglikult, sõstrasilmad musta juuksepahmaku alt välkumas.

PAIde lasteaia Vikerkaarepai rühmas on nüüd lausa kolm Laurat: kaheaastane ja kolmeaastane ning hiljutine lisandus hispaanlanna.

Kui pisikesed Laurad jookseksid õue mängima kasvõi paljajalu, saaks vaid värske õhu ja päikese kätte, siis Hispaania-Laura suhtub Eesti kevadilma pelglikult ning kampsuni ja jopeta välja ei lähe. Mänguaedikus pühendub ta tagaajamisele ja pallipõrgatamisele jäägitult, kuniks peab hingeldades pausi pidama. «Olen vana!» ütleb ta naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles