Moosi ja lasteraamatute buss teeb esmaspäeval tiiru

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide avatud noortekeskus korraldab emsapäeval, 18. mail bussiringi, et koguda moosi ja lasteraamatuid üle-eestilisele lastekaitsepäeva pereüritusele «Laps vajab perekonda» Paides.

Ka eelmisel aastal koguti moosi ja raamatuid, kuid tänavu saavad lahked annetajad oma kaubale vedaja tellida, et ise tassima ei peaks. «Raamatuid kogume eesmärgiga jagada neid kõigile soovijale lastekaitsepäeva ajal tasuta, moos läheb aga nendele sadadele pannkookidele, mis lapsed sel päeval ära söövad,» selgitas moosiringi eestvedaja Margit Udam.

«Kui kellelgi on ära anda moosi, ükskõik, kas mõni üksik purk või rohkem, samuti seisma jäänud lasteraamatuid, siis võtke meiega ühendust ja me tuleme järele,» selgitas Udam. «Teeme annetamise lihtsamaks, sest olgem ausad, purke ja raamatuid tassida ning kogumispunkti viia on suur ettevõtmine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles