Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Pool aastat Kirna mõisa omanik olnud Reimo Lilienthal on kindel, et rajab mõisasse kultuuri-, koolitus- ja tervisekeskuse, selle tarvis otsib ta aktiivselt euroraha ja oma osa on oodatud andma ka külastajad.

*Esmaspäeval Paides kohtupingis istunud 19aastane Ats väitis, et tunnistas aasta tagasi politseile möödunud aasta 15. märtsil Paides kahe hoone põlema paneku üles seetõttu, et vaevles ülekuulamiste ajal seljavalude käes ning tema ainus soov oli vabadusse pääseda ja valule leevendust leida.

*Üleeile lõppes vähem kui kaks nädalat kestnud konkurss Paide Halduse juhatuse liikme koha täitmiseks. Kandideeris kolm inimest, kellest kaks kuuluvad Järva Teataja andmeil võimuliidu ladvikusse.

*Kui avalikkusele algab Koigi teine umbrohufestival kolmapäeval, sai Koigi kooli õpilastele see alguse juba esmaspäeval etiketikoolitusega. Kolmapäevaa pärastlõunal esitleb aga Marika Blossfeldt mõisas raamatut «Looduslik toit. Ehe ja tervendav». Raamatu retseptide järgi valmistatud toite on võimalik kohapeal proovida.

*Laupäeval ETV eetris olnud teadussaate «Rakett 69» finaalis tuli Paide gümnaasiumi õpilasel Kaarel Siimutil tunnistada Karl Reinkubjase paremust. Kuigi käest libisenud võit jäi hingele kripeldama, saates osalemist Kaarel ei kahetse ja soovitab seda kindlasti ka teistele.

*Reede õhtul oli Kabala mõisas Järva maavalitsuse ja Naiskodukaitse Järva ringkonna tänuüritus ning emadepäeva kontsert, kus tänavu Järvamaa aasta emaks kuulutatud Elve Kask sai pidulikult tiitli kätte.

*Laupäeval oli Kareda valla väike Esna küla jälle rahvarohke, sest Naabriplika laat ja Kanal 2 menusarja «Naabriplika» tegelased olid toonud kohale märkimisväärse arvu kauplejaid ja sadu huvilisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles