Kirna mõisa omanik: ost oli kui päästeoperatsioon

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid autoäris tegutsenud Reimo Lilienthalil polnud kunagi soovi omada mõisat, kuid see tal nüüd on. Kirnas ees ootav ehitustöö ei tekita talle siiski muret, pigem võimalust rajada mõisasse üks hästi toimiv kultuuri-, koolitus- ja tervisekeskus.
Aastaid autoäris tegutsenud Reimo Lilienthalil polnud kunagi soovi omada mõisat, kuid see tal nüüd on. Kirnas ees ootav ehitustöö ei tekita talle siiski muret, pigem võimalust rajada mõisasse üks hästi toimiv kultuuri-, koolitus- ja tervisekeskus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pool aastat Kirna mõisa omanik olnud Reimo Lilienthal on kindel, et rajab mõisasse kultuuri-, koolitus- ja tervisekeskuse, selle tarvis otsib ta aktiivselt euroraha ja oma osa on oodatud andma ka külastajad.

Internetist autoärimehena tuntud Reimo Lilienthal, olete eelmisest sügisest Kirna mõisa omanik, kust tuli teile tahtmine mõisat osta?

Mul pole kunagi olnud soovi, tahtmist ega isegi mõtet omada mõisat. Ka Kirna mõisa tervendavate mõjudega olin kursis vaid lühikest aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles