Kaarel Siimut: teiseks jäämine on üks segane värk

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rakett 69 Facebooki leht

Teadussaate "Rakett 69" finaalis tuli Paide gümnaasiumi õpilasel Kaarel Siimutil tunnistada Karl Reinkubjase paremust. Loe Liina Kalamehe intervjuud Kaarel Siimutiga.
 

* Mis on teiseks jäämise juures kõige valusam?

Mulle jäi kõige rohkem kripeldama just see osa, kui võitja selgus, kuna arvan siiani, et lõpptulemus ei olnud lõpuni aus. Siinkohal saan mõnes mõttes ka kivi enda kapsaaeda visata, kuna finaalisaginas ei tulnud ma selle peale, et leppida kokku ka masinaga manipuleerimiste arvu arvestamise osas. Parem masin on minu arvates siiski see, mida töötamiseks vähem mõjutada tuleb. Tulles tagasi küsimuse juurde, lisaksin et teiseks jäämine on ikka üks segane värk. Olen kurb, et kaotasin just sellisel viisil, kuid samas olen üliõnnelik, et finaali jõudsin ja auhinnatud sain. Tegelikult oli kogu teekond Raketi pardal täielik dream come true, mis tõestas lõpuks, et elu ongi ebaõiglane. Lõppude lõpuks ma ju ei kaotanud midagi peale võimaluse võita 10 000 eurot. Selle asemel sain ma nädalase reisi Redmondisse, mistõttu arvan, et avasaate salvestusele tulek oli vast ikka õige mõte

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles