Kuldtähtedega kutse teeb emadepäeva eriliseks

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Sitska arvestas ka oma ema Siiri Sitska arvamusega, kelle meelest oli essee tõepoolest hea.
Birgit Sitska arvestas ka oma ema Siiri Sitska arvamusega, kelle meelest oli essee tõepoolest hea. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Seda pole tal vaja teada!» ütleb Paide gümnaasiumi õpilane Birgit Sitska kavalalt, kuuldes kõrvalt, et lehereporter uurib tema emalt, mida ta pühapäeval emadepäeva puhul Tallinnas teha plaanib.

Kui välja arvata «pisiasi», et president Toomas Hendrik Ilves on Paide gümnaasiumi õpetaja Siiri Sitska kutsunud Estonia teatri Sinisesse saali vastuvõtule ning samas majas toimuvale emadepäeva kontserdile loomulikult ka, siis edasine päevaplaan on tal teadmata. «No eks ma lasen ennast siis üllatada. Lapsed ja lapselapsed on ilmselt mingi programmi välja mõelnud,» ütleb ta naerdes.

Uhke kuldtähtedega kutse potsatas Sitska postkasti umbes paar nädalat tagasi. «Oli küll üllatus tõesti,» ei varja ta. «Terve tee, kui kooli jalutasin, mõtlesin, kes selle taga võib olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles