Eriline emadepäev tulpide ja tuulikute maal

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval tähistab hiljuti emaks saanud Maria emadepäeva koos poeg Ethani ja abikaasa Benjaminiga. Ka koer Milo on pere täieõiguslik liige.
Pühapäeval tähistab hiljuti emaks saanud Maria emadepäeva koos poeg Ethani ja abikaasa Benjaminiga. Ka koer Milo on pere täieõiguslik liige. Foto: Erakogu

Homne emadepäev on Hollandis Zaandamis elavale Türilt pärit Maria Witbaardile erilise tähendusega. Mitte et ta Eestis elades oleks seda vähem tähtsaks pidanud.

Maria sai veebruaris emaks, pojaraas Ethan on nüüd juba kaks ja pool kuud ilma uudistanud ning vanemad Maria ja Benjamin omakorda teda.

«Näen nüüd emadepäeva täiesti teise pilguga. Ethan on veel nii noor ja sõltuv meist ning iga päev on plaanitud vastavalt tema vajadustele,» lausub Maria. «Müts maha kõigi emade ees, sest alles nüüd võin öelda, et saan aru, millest nad läbi on läinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles