Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Reedel Seidla mõisa õuel uksed avava suvekohviku ja taluturu teeb eriliseks asjaolu, et selle taga on viis kohalikku ettevõtjat. Koostööpartnereid, kelle kaupa saab kaasa osta, tuleb iga päevaga juurde.

*Türi apteegid kaebasid kohtusse ravimiameti otsuse muuta Benu apteegi tegevusluba nii, et Tallinnas asunud apteek kolis Türile.

*Türi vald kulutab linna lilleilule kuue tuhande euro ringis, Paides saadakse kevad-, suve- ja sügislillede ostul hakkama poole väiksema summaga.

*Kaitseliidu Järva maleva ja Türi vallavalitsuse plaan avada võidupühal, 23. juunil kevadpealinnas kaua aega plaanitud võidutule altar hakkab tasapisi ilmet võtma.

*Järvamaa abipolitseinike hulka lisandus sel kevadel kuus inimest. Abipolitseinikuks saada soovinud endistest ja praegustest vallavanematest jõudis koolitusele kaks inimest viiest.

*Järvamaalt pärit harrastussportlane Taavi Kaiv on võtnud eesmärgi ujuda ühel suvisel võistlusel järjepanu 3,8, sõita jalgrattaga 180 ja joosta 42,2 kilomeetrit ehk teisisõnu saada raudmeheks.

*Laupäeval on Esnas teine Naabriplika kevadlaat, mis pakub võimalust kohtuda Kanal 2 menusarja «Naabriplika» tegelastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles