Ettevõtjad lõid ühise kohviku ja turu

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albu ja Ambla valla ettevõtjad Marek Balder (paremal), Aili Tammleht (keskel) ja Aire Pitk (vasakul) usuvad, et ühine suvekohvik ja taluturg Pärnu–Rakvere maantee ääres Seidla mõisa aidas on parem variant kui igaühel omaette tegutseda.
Albu ja Ambla valla ettevõtjad Marek Balder (paremal), Aili Tammleht (keskel) ja Aire Pitk (vasakul) usuvad, et ühine suvekohvik ja taluturg Pärnu–Rakvere maantee ääres Seidla mõisa aidas on parem variant kui igaühel omaette tegutseda. Foto: Dmitri Kotjuh

Homme Seidla mõisa õuel uksed avava suvekohviku ja taluturu teeb eriliseks asjaolu, et selle taga on viis kohalikku ettevõtjat. Koostööpartnereid, kelle kaupa saab kaasa osta, tuleb iga päevaga juurde.

Albu valla Otsa talu peremees Marek Balder ja Tanksemäe perenaine Aili Tammleht on toidukoha mõtteid mõlgutanud pikemat aega ning otsinud Pärnu–Rakvere maantee ääres sobivat kohta. «Pärnust Rakverre sõites teeäärseid toidukohti napib,» sõnas Balder.

Kuigi Seidla mõisa omanik Mati Raal on pakkunud Balderi ütlust mööda neile võimalust toitlustada inimesi ka mõisas, tundus aidas toimetada lihtsam. «Siin on vesi sees ja tualetidki olemas, jäi vaid köök ehitada,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles