Kohtuvaidlus takistab apteegi avamist

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi apteegi avamiseks Türil on kõik ettevalmistused tehtud, ei tohi BENU Apteek Eesti OÜ Türi kaubakeskuses uksi lahti teha, sest kohus on käimasoleva vaidluse tõttu tegevusloa peatanud.
Kuigi apteegi avamiseks Türil on kõik ettevalmistused tehtud, ei tohi BENU Apteek Eesti OÜ Türi kaubakeskuses uksi lahti teha, sest kohus on käimasoleva vaidluse tõttu tegevusloa peatanud. Foto: Erakogu

Türi apteegid kaebasid kohtusse ravimiameti otsuse muuta BENU apteegi tegevusluba nii, et Tallinnas asunud apteek kolis Türile.

Uus apteek pidi uksed avama Türi kaubakeskuses esmaspäeval, kuid kõigile huvilistele, kes poolavatud uksest sisse astusid, oli osaühingu BENU Apteek Eesti jaemüügidirektor Kaidi Kelt sunnitud ütlema, et apteek on suletud. Nii otsis ka eakam vene aktsendiga proua imikute närimisrõngast lõpuks kauplusest.

Kaidi Kelt mõistab, et BENU apteegi avamine paneb Türi apteekreid oma apteegi pärast muretsema. Osaühingu Türi Apteek juhataja Anne Simsoni väitel pole küsimus lihtsalt uues apteegis. «Kui apteegi oleks avanud proviisor, poleks me kohtu poole pöördunud, aga hulgimüügifirmad ju kehtiva seaduse kohaselt uusi apteeke avada ei tohi,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles