Türi võidutule altar hakkab kuju võtma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidutule altari kavandi juures vajab mõni detail veel viimistlust, ent lõppkokkuvõttes peaks see olema sarnane Üllar Vahtramäe käes oleva maketiga.
Võidutule altari kavandi juures vajab mõni detail veel viimistlust, ent lõppkokkuvõttes peaks see olema sarnane Üllar Vahtramäe käes oleva maketiga. Foto: Dmitri Kotjuh

Kaitseliidu Järva maleva ja Türi vallavalitsuse plaan avada võidupühal, 23. juunil kevadpealinnas kaua aega plaanitud võidutule altar hakkab tasapisi ilmet võtma.

Ideid, milline peaks võidutule altar välja nägema, ootas vallavalitsus kuni veebruari keskpaigani, ent valla arendusjuhi Üllar Vahtramäe ütlust mööda kodanikud erilist indu üles ei näidanud.

Nii tuli kokkukutsutud töörühma liikmetel endil pead tööle panna. «Kavandeid sai valmis neli-viis, neist valisime välja ühe, mida veel täiustasime,» ütles Vahtramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles