Korrakaitsjad said jõudsat täiendust vallavanematetagi

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa abipolitseinike hulka lisandus sel kevadel kuus inimest. Abipolitseinikuks saada soovinud endistest ja praegustest vallavanematest jõudis koolitusele kaks inimest viiest.

Paide politseijaoskonna patrulltalitluse juht ja abipolitseinike Järvamaa koordinaator Halar Hallimäe ütles, et abipolitseinikuks saamist ei saa ühelegi inimesele kohustuseks teha ning politseinikud ootavad endale appi vaid neid, kes tõesti on valmis korrakaitsesse panustama. «Lihtsalt abipolitseiniku tõendi pärast pole kellelgi mõtet abipolitseinikega liituda. See otsus tuleb tõsiselt läbi mõelda, sest meie ootame, et inimene osaleb politseitöös vähemalt kuus korra,» selgitas ta.

Märtsi lõpul olnud koolituses osales kuus inimest: viis meest ja üks naine. Praegu on Järvamaal 21 abipolitseinikku. Hallimäe hinnangul võiks neid olla 25-30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles