Arvamusfestival ootab eelfestivalile Narva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmanda arvamusfestivali eel ootavad meeskond ja Ida-Virumaa aktiivsed inimesed Eesti tuleviku üle kaasa mõtlema 30. mail Narva, kus lossipargis on põhifestivali Ida-Virumaa piirkondlik eelüritus.

Piirkondlike eelürituste mõte tekkis eelmisel aastal, kui tagasisideuuringust tuli välja, et umbes pooled osalejatest olid tulnud Tallinnast, 15 protsenti Järvamaalt ja sama palju Tartust, mujalt maakondadest oli osalejaid vähem. «Sestap on oluline tutvustada festivali ideed ka mujal Eestis, et innustada inimesi eri paigust augustis Paidesse tulema,» ütles festivali eestvedaja Kristi Liiva.

Avatud Eesti Fondi kutsel astub Narva festivalil üles vene muusikakriitik ja ajakirjanik Artemi Troitski koos Vasja Oblomoviga Moskvast (kodanikunimega Vassili Gontšarov), kes arutlevad katsumuste üle, millega seisavad silmitsi kultuuri- ja ühiskonnategelased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles