Nutiajakirja lugeja võitis tahvelarvuti

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvelarvuti võitis Katrin Reinmets (paremal).
Tahvelarvuti võitis Katrin Reinmets (paremal). Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Aprilli viimasel päeval loosisime välja tahvelarvuti kõigi nutiajakirja 30pluss lugejate vahel, kes andsid ka oma hinnangu esimesele numbrile.

Teiste seas naeratas õnn Katrin Reinmetsale Järvamaalt, kes täna käis Järva Teataja toimetuses tahvelarvutil järel.

Kuigi ajakiri 30pluss ilmus enne ka paberil, see Reinmetsa ütlust mööda  ajakiri talle kätte ei juhtunud ning esimest korda kuuliski ta väljaandest siis, kui see ilmus nutiajakirjana.

Ajakiri Reinmetsale meeldib. Näiteks esimesest numbrist luges ta huviga Tauri Tallermaa kolumni sellest, kui erinevad on mehed ja naised, ning arutas seda teemat sõpradegagi.

Eelmine nädal tuli välja nutiajakirja 30pluss teine number. Äpi allalaadimine nutitelefoni või tahvelarvutisse on tasuta ja selle leiab nii Google Play`st kui ka App Store`ist.

Sel korral on teemaks kaaslase leidmine internetist, mis muutub aasta-aastalt aina sagedasemaks kohaks, kust leitakse elukaaslane.

Näiteks tutvumisportaali Suhted24 looja Marek Kivi raporteerib meile antud intervjuus, et eelmisel aastal nende abil paarilise 383 inimest. Oma kogemusi jagavad ka need, kes on veebi kaudu endale kaaslase leidnud või püüdnud seda teha.

Oleme luubi alla võtnud meeste juuksed. Teiste teemade seas uurime lähemalt, kui kalliks võib kujuneda otsus alustada rattaspordiga. Lugemist leiab rohkemgi. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles