Reformierakonna piirkonnajuhi firma tegi EKRE-le uudisteportaali

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kõljalg ja Geir Põder
Kristjan Kõljalg ja Geir Põder Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reformierakonna Paide piirkonna juhi Geir Põderi firma G-Grupp OÜ valmistas Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) "Vabade mõtete portaali Uu(e)dised", Põder ei näe siin huvide konflikti ning soovitab äri ja poliitika lahus hoida, kirjutab BNS.

"Siin on kaks selgelt erinevat asja, üks on ettevõtlusega seotud äriline tegevus ja teine asi on puhtalt organisatsiooniline kuuluvus," vastas Põder BNS-i küsimusele, kas ta ei näe Reformierakonna regionaalse keskastme juhina EKRE-le portaali valmistamises huvide konflikti.

"Kui me sinna tasemele langeme, siis peaks reformierakondlane tegema justkui tööd ainult reformierakondlastele ja EKRE kuuluvusega inimene vaid EKRE inimestele, keskerakondlane vaid keskerakondlastele. Arvan, et sel teemal ei tasu üldse mingit suurt poleemikat tekitada, sest see on äritegevus. Hoiame asju eraldi," lausus Põder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles