Noortekeskus hakkab moosi ja raamatuid koguma

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Paide avatud noortekeskus korraldab 18. mail bussiringi, et koguda moosi ja lasteraamatuid, mis Paides aset leidval üle-eestilisel lastekaitsepäeva pereüritusel "Laps vajab perekonda" välja jagada.

Ka eelmisel aastal kogusid noored moosi ja raamatuid, kuid tänavu saavad lahked annetajad oma kauba äraviimiseks veoki tellida.

"Raamatuid kogume eesmärgiga jagada neid kõigile soovijale lastekaitsepäeva ajal tasuta, moos läheb aga nendele sadadele pannkookidele, mis lapsed sel päeval ära söövad," selgitas moosiringi eestvedaja Margit Udam.

"Kui kellelgi on ära anda moose, ükskõik, kas mõni üksik või rohkem, samuti seisma jäänud lasteraamatuid, siis võtke meiega ühendust ja me tuleme järele," ütles Udam. "Teeme annetamise lihtsamaks, sest olgem ausad, purkide ja raamatute tassimine ja kogumispunkti viimine on ikkagi suur ettevõtmine."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles