Järvakad näitasid Saaremaal korraliku rallisõitu

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Indrek Allik

Juba teist aastat algab kevad-suvine autoralli hooaeg Saaremaal. 1. mail sõideti kuulsal Kaugatoma katsel, mis olnud kõigi Saaremaa rallide kavas, selle aasta esimene võistlus kruusal. Kokku startis Saaremaa rallisprindil pea 40 autot.

Neljaveoliste autode klassis langes juba enne avavooru konkurentsist välja ekipaaz Egon Kaur-Annika Arnek, kelle Mitsubishi Lancer EVO 9 ei jõudnud esimese vooru starti, kui masinal ilmnesid diferentsiaaliprobleemid. Järvakad Roland Murakas ja Kalle Adler (Mitsubishi Lancer EVO X) võitsid kõik kolm vooru ja sellega neile ka neljaveoliste autode klassi võit Meelis Orgla-Aivo Rahu (Mitsubishi Lancer EVO 7 ja Rünno Ubinhain-Riho Teinveld ees.

Kaheveoliste kuni kaheliitrise mootoriga autode klassis olid kindlad võitjad saarlased Ken Torn-Riivo Mesila (Honda Civic), kelle nimele jäi ka päeva kiireim kaheveoliste autode aeg. Teised selles klassis on Sander Sepp-Ants Uustalu (Renault Clio) ja kolmandad olid järvakad David Sultanjants-Siim Oja (Citroen DS3 R3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles