Järva Teataja fotograafi töid näeb esmapäevast piirilinnas

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narvas avati Eesti pressifoto näitus.
Narvas avati Eesti pressifoto näitus. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti Pressifotograafide Liit (EPFL) avas täna Narvas Astri keskuses traditsioonilise pressifotode näituse, kus on väljas 2014. aasta parimad pildid.

«Aasta pressifoto 2014» tiitliga pärjati ning spordifoto kategooria võitjaks kuulutati Dmitri Kotjuhi Järva Teatajas ilmunud foto «Noored suusatajad». Näitusel näeb ka teisi Dmitri Kotjuhi paremaid töid eelmisest aastast.

Näitus on koostatud aasta pressifoto konkursile laekunud tööde põhjal Eesti Pressifotograafide Liidu (EPFL) koostöös Eesti Ajalehtede Liiduga (EALL).

Näitusel on üleval 123 fotot 38 autorilt. 42 stendil on välja pandud pea neljakümne Eesti pressifotograafi eelmise aasta parimad tööd, konkursile laekunud 1135 fotost on näitusel väljas vaid kümnendik. Kõik pildid on pildistatud aastal 2014 ja ilmunud erinevates meediaväljaannetes.

EPFL korraldab Eesti pressifoto näitust juba viiendat aastat. Kui eelnevatel aastatel on näitus olnud eksponeeritud põhiliselt Tallinnas ja Tartus siis sel aastal on näitus esmakordselt ka Narvas.

Näitus jääb Narvas avatuks kuni juuni alguseni ning on koostatud kolmes keeles - eesti, vene ja inglise keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles