Türile lisandus kümme töökohta

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile avas üle-eestiline telemarketingi ettevõte Müügipartner OÜ Türi kesklinnas kümne töökohaga telefonimüügi esinduse.
Eile avas üle-eestiline telemarketingi ettevõte Müügipartner OÜ Türi kesklinnas kümne töökohaga telefonimüügi esinduse. Foto: Silvi Lukjanov

Telemarketingi lahendusi pakkuv ettevõte avas eile Türi kesklinnas esinduse, kus on kümme telefonimüügi kohta.

Eile alustas Türi kesklinnas asuva Paide 6 maja kolmandal korrusel Müügipartner OÜ Türi esinduses tööd neli naist. Neist Karin ja Airi pidasid tööd küll huvitavaks, kuid ihkasid saada oma esimest jaa-klienti. «Tund aega olen helistanud ja ainult ei-vastused. Nii nagu pahatihti vastaksin helistajatele isegi, kuid nüüd tean, et pakun ju parimat, millest tasub kinni haarata. Vähemalt ära kuulata tasuks,» lausus Karin.

Müügipartner OÜ osakonnajuhataja Kristel Heinjärve teab omast käest öelda, et töö pole kerge, kuid tulus kõigile osapooltele, sest helistades tehtud müügipakkumised on tavaliselt tõesti odavamad. «Praegu pakume kolmekuist lehetellimust, kuid müüme nii ka raamatuid,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles