Vargamäelane püstitas rekordeid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Vargamäe tõstja Armas Reisel on viimasel ajal väga heas hoos olnud. Rekordid üha kasvavad.
SK Vargamäe tõstja Armas Reisel on viimasel ajal väga heas hoos olnud. Rekordid üha kasvavad. Foto: Erakogu

Laupäeval Ida-Virumaal Tammikul olnud tõstevõistlustel püstitas järvalane Armas Reisel kaaluklassis kuni 45 kg uued Eesti U15 klassi rekordid. Tänavu on Reisel teinud juba 18 rekordiparandust.

SK Vargamäe treener Ahti Uppin ütles, et rebimises alistas Reisel 44 ja tõukamises 56 kilogrammi. Rekord on ka kogusummad 98 ja 100 kilogrammi. «Seega nüüd on kaaluklasside 40 ja 45 kg rekordid samad. See oli meie plaan, sest eelmine nädal Balvis püstitatud rekordid olid madalamas kaaluklassis juba suuremad kui kõrgemas,» selgitas ta. «Otsustasime seekord võistelda kaaluklassis kuni 45 kg, et hea taastumise korral ka selles kehakaalus rekordid enda nimele vormistada. Nii see läks: esikoht ja tänutäheks võitjakarikas, mis on Armasel juba seitsmes.»

Teistest vargamäelastest oli Airo Lihvar kaaluklassis kuni 62 kg teine, Robin Kivirand kuni 69 kg teine ja Mati Karbus kuni 77 kg kolmas. «Need neli poissi on võistelnud lausa kolm nädalavahetust järjest. Hea talvine ettevalmistus, õige treeningplaan ja taastumine aitasid heade tulemusteni jõuda,» selgitas Uppin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles