Batuudihüppajad võitsid Tartust medaleid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sport: Paide tüdruk Krete Kaasik harjutab trampoliini hüppeid Paide spordihoones. Ameerika Ühendriikides olnud MMil jäi Krete hooaja alguse kohta vähese harjutamise kiuste batuudihüpetes 33. ja topeltmini­trampoliinil 19. kohale.
Sport: Paide tüdruk Krete Kaasik harjutab trampoliini hüppeid Paide spordihoones. Ameerika Ühendriikides olnud MMil jäi Krete hooaja alguse kohta vähese harjutamise kiuste batuudihüpetes 33. ja topeltmini­trampoliinil 19. kohale. Foto: Dmitri Kotjuh

Laupäeval toimusid Tartus III Eesti meistrivõistlused batuudihüpetes. Võisteldi individuaalhüpetes saltoseeriatega lasteklassi, noorte ning juuniorite vanuseklassides. Paide Võimlemiskoolist oli võistlustules kaheksa tüdrukut ning üks poiss.

Esikolmikusse jõudsid: lasteklassis II koht Emili Liis Osula; noored III koht Liisi Sulbi ning juuniorites saavutas I koha ning oma kolmanda Eesti meistritiitli Krete Kaasik.

Kõik lapsed olid treener Katrin Kaasiku sõnul väga-väga tublid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles