Arvamusfestivali talgud vuntsivad silte ja Paide vallimäge

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvamusfestivali team

Arvamusfestivali talgupäev on Paides veel täies hoos.

Arvamusfestivali kommunikatsioonijuht Liis Kängsepp andis teada, et osa talgulistest teeb hooldust suurtele puidust A-tähtedele- need tuli ära pesta, liivapaberiga üle lihvida ja uuesti siniseks värvida. Natuke tuli A-tähti remontida, nii et akutrellid ja kruvid läksid samuti käiku.
 
Teine osa kohaletulnutest tegutses Paide vallimäel. "Riisusime puhtaks Oruala, koristasime ära suuremad oksad, olmeprügi ja kivid. Seejärel riisusime tammetõrudest ja okstest puhtaks Vallitorni ümbruse, koristasime ära suuremad kivid."
 
Kohale tuli üle 20 inimese. Eriline Arrvamusfestivali korraldajate tänu kuulub neile kohalikele, kes otseselt festivali meeskonnas pole, aga siiski appi tulid. "Vallimägi on meie jaoks oluline koht ja seega peame oluliseks anda oma panus sellesse, et seal oleks mõnus olla. Ootame juba festivali!" sõnas Kängsepp.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles