Järva malev saadab Virumaa metsadesse sadu kaitseliitlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oma rohkem kui 13 000 osalejaga läbi ajaloo Eesti kaitseväe suurim, 4.–15. maini kestev kogu Eestit hõlmav ja Virumaal kõrgpunkti saavutav õppus «Siil 2015» haarab kaasa ka sadu järvalasi.

Kaitseliidu Järva maleva pealik kolonelleitnant Arvi Niglas ütles, et suurõppus «Siil» Järvamaale ei jõua, küll sõidavad siit läbi 4. mail õppusele minevad ja sealt 8. mail tulevad kolonnid.

Niglas täpsustas, et malevast on väljas veidi üle 300 tegevliikme. Formeerimismeeskondadesse on kaasatud ka naiskodukaitsjaid. «Meilt lähevad välja veel kergjalaväekompanii, Kirde maakaitseringkonna tagalatoetuseks toetuselement ja inimesi staapidesse,» lausus ta. «Viimane kord osalesime kevadisel reserv­õppekogunemisel «Kevadtorm» 2012. aastal. Siis oli meid väljas vaid üks kompanii ja staap. Nüüd on koormus Kaitseliidule ja kaitseliitlastele suurem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles