Aasta sotsiaaltöötaja tiitel läks Türi valla mehele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel oli Tallinnas Eesti liikumispuudega inimeste liidu tänuüritus, kus jagati välja üheksa aasta 2014 tegija tiitlit, millest üks tuli Türi valda.

Aasta sotsiaaltöötaja tiitli sai Türi vallavalitsuse sotsiaalhooldustöötaja Peeter Paal, kes on   pälvinud Järvamaa liikumispuudega inimeste tänu kui mees, kes teeb inimeste heaks kaugelt rohkem, kui tööülesanded nõuaksid.

Türi vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Peeter Kruusement väljendas heameelt, et Peeter Paali   tööd on märgatud, sest aastate jooksul on ta täitnud oma tööülesandeid kohusetundlikult. «Tema on see, kes vurab invabussiga ringi sõita ning korraldab liikumispuuetega inimestele liikumist punktist A punkti B. Ja mitte ainult Türi vallale, vaid ka Järvamaa puuetega inimeste kojale on ta vastu tulnud. Kella ta ei vaata, selles mõttes, et pole vahet, kas sõit on hilja õhtul või vara hommikul. Kuidas vaja, nii teeb,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles